Summer Club

CALATORIE IN JURUL LUMII
02.07 - 06.07.2018

Invartim Globul Pamantesc, ne stabilim punctul unde vrem sa ajungem, alegem cel mai potrivit mijloc de transport si pornim la drum.

Ajunsi la destinatie, vom afla despre obiceiurile locului, ce limba vorbesc oamenii, de unde se trag, cum locuiesc, ce preocupari au, cum danseaza, ce muzica asculta sau ce mananca gazdele noastre. Aici vom participa chiar la o adevarata lectie de gatit.

Dupa ce le-am experimentat pe toate, „vom lua un obiect ca amintire” si apoi ne vom indrepta spre casa. Ca sa nu ne pierdem, ne-am gandit sa incepem din Europa, sa continuam cu Africa pana ajungem in America. Pentru toate acestea, vom avea nevoie de pasaport.

 

CIAO, ITALIA!
09.07-13.07.2018

Vom porni calatoria cu avionul si micutii vor face primul popas in Italia. Aici vor descoperi secretele unor paste reusite, vor prepa pizza si vor interpreta melodii in italiana in cadrul unui concurs de karaoke. Isi vor exersa talentele de pictori folosind ca instrumente neconventionale, pastele.
 

                      REGATUL UNIT AL MARII BRITANII
                  = AMINTIRI DE LA NUNTA REGALA =
                               
16.07 - 20.07.2018

 

Calatoria noastra continua cu vaporul catre Marea Britanie, unde micutii vor poposi in Londra. Big Ben-ul le va spune care este ora exacta, vor privi orasul de la inaltimea oferita de London Eye, precum si schimbarea garzii de la Palatul Buckingham. Aici vom depana amintiri de la nunta regala ce tocmai a avut loc.

 

ROMANIA – CENTENARUL MARII UNIRI
23.07 – 27.07.2018

 Inspirati de City Bus-ul din Anglia ne-am propus sa revenim in Romania unde le propunem micutilor o incursiune cu CITY TOUR-ul. Astfel vor vedea obiectivele turistice din  Bucuresti, vor observa Casa Poporului, a treia cladire ca dimensiune din lume, care poate fi vazuta de pe Luna. Ajunsi acasa, vor descoperi traditiile si obiceiurile locului si vom dansa pe melodii traditional romanesti.

 

 HOLA, ESPANA!
30.07 -3.08.2018

 

Vom face un mic popas in Spania pentru a ne familiariza cu bucataria sau muzica acelor locuri. Vom deveni pentru cateva clipe masterchefi si vom pregati cu migala Quesadilla. Dupa ce muncim din greu sa pregatim mancare, ne vom relaxa pe malul marii Mediteraneene, in Ibiza unde vor avea parte de bataie cu apa. Pentru acest popas avem nevoie de accesorii de plaja: piscina, umbrele, lotiuni de protectie solara, pistoale cu apa.

 

                                              EGIPT – PE TARAMUL TORID AL AFRICII
06.08 – 10.08.2018

In aceasta calatorie virtuala vom continua sa vizitam Egiptul, pentru a ne familiariza cu istoria, civilizatia si obiceiurile acestei tari. In aceasta tara misterioasa copiii vor afla curiozitati despre faraoni, hieroglife, si piramide. Vom avea drept mijloc de locomotie o camila.  Ne vom pune in valoare indemanarea realizand jungla atat de indragita de copii din filmul Cartea Junglei.

 

TRADITII SI OBICEIURI DIN TARA DRAGONILOR,CHINA
SI TARA SOARELUI RASARE, JAPONIA
  13.08 – 17.08.2018

Am venit din China
După evantai.
Am venit sa va amintesc
De Tibet si de orez
Precum si de Marele Zid Chinezesc.

Noi in lume am umblat
Tarile le-am vizitat
A venit timpul sa poposim
In Japonia sa ne odihnim
Din “Tara Soarelui Rasare”, vin
Sa va incant si sa ma-nchin
In fata voastra, a tuturor

 

INCURSIUNE PE CONTINENTUL AMERICAN
20.08 – 24.08.2018

                                  Cowboy din toata lumea
                                  Gasesti in America
                                  Si Sherrifi si indieni
                                  In corturi ii vezi pe ei.
                                  Va invitam dragi copii,
                                  Pe taramul Americii.

 

                    JURNAL DE VACANTA
                        27-31.08.2018   
    

“Lumea este o carte, iar cine nu calatoreste citeste doar o pagina”.
La IKN vacanta de vara a fost  minunata! Am avut ocazia sa ne distram alaturi de prietenii nostri din intreaga lume si sa invatam lucruri interesante. Ne-am jucam mult si am avut activitati in aer liber, cu program captivant pe tot parcursul Summer Club.
Aceasta saptamana o vom dedica jocului si distractiei pentru a incheia cum se cuvine vacanta de vara.