Summer Club

                                             

  ZAMBET SI CULOARE
   03.07 - 07.07.2017

O saptamana plina de bucurie, de zambet si culoare, de soare si buna dispozitie pentru ca este vara, un anotimp al copilariei! Vom desfasura jocuri menite sa dezvolte simtul estetic si creativ al micutilor, sa aduca bucurie si voie buna.

 

 

O LUME DISPARUTA
10.07-14.07.2
017

Odata cu descoperirea primilor dinozauri, scheletele lor fosilizate au devenit puncte majore de atractie in toate muzeele din lume. De aceea ne-am propus sa patrundem in aceasta saptamana pe taramul misterios al dinozaurilor.

  

 

    SAPTAMANANA CREATIEI
17.07 - 21.07.2017

Exprimandu-se prin intermediul creatiilor, copiii invata sa devina ei insisi, sa devina increzatori in fortele proprii, sa comunice si sa relationeze, deci sa fie fericiti. In colaborare cu echipa CURSULUI DE CRETIE, dedicam aceasta saptamana activitatilor Art & craft.

 

 

 

PATRU FLORI, PATRU SURORI
24.07 – 28.07.2017

Fiecare anotimp are un tablou  aparte, de la culorile calde ale toamnei la albul nemarginit al iernii, verdele crud al primăverii și pana la verdele pronuntat al verii.
Le propunem copiilor sa porneasca o ,,Calatorie prin anotimpuri”, prin intermediul careia vor descoperi relatia cauza-efect, vor cunoaste evolutia naturii pe parcursul anotimpurilor, vor descoperi fenomene specifice fiecarui anotimp.

                                                       
                                      CALATORIE IN JURUL LUMII
                                               31.07 -04.08.2017

            “Lumea este o carte iar cine nu calatoreste citeste doar o pagina”.

In aceasta calatorie virtuala vom vizita impreuna diferite locuri din lume, pentru a ne familiariza cu istoria, civilizatia si obiceiurile diverselor popoare. Vom face cate un mic popas in cateva tari pentru a ne familiariza cu bucataria sau muzica acelor locuri.

 

  

 

CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE?
07.08 – 11.08.2017

In aceasta saptamana ne vom pune in valoare indemanarea realizand adevarate opere de arta din materiale cat mai diverse. Vom picta, vom colora, decupa, lipi si asambla realizand crafturi inedite.

 

                   

MENS SANA IN CORPORE SANO
14.08 – 18.08.2017

A invata copilul, de la cea mai frageda virsta, sa fie ingrijit, sa respecte regulile de igiena personala, sa se obisnuiasca cu un regim rational de alimentatie, inseamna a pune bazele trainice formarii comportamentului igienic.

De aceea ne propunem sa consolidam notiunile legate de corpul omenesc si ingrijirea lui, pentru a deveni elemente ale modului de viata cotidian . Deprinderile igienice o data formate, ii dau copilului siguranta in actiune, incredere in posibilitatile lui, chiar ii formeaza o oarecare independenta. 

 

 

IN LUMEA CELOR CARE NU CUVANTA
21.08 – 25.08.2017

Elementul declansator al temei acestei saptamani deriva din curioziatea copiilor, din faptul ca ei sunt fascinati de lumea animalelor . Doresc sa cunoasca aproape totul despre animale: modul de viata, hrana, adaposturile acestora.

  

 

JURNAL DE VACANTA
28.08-01.09.2017

La IKN vacanta de vara a fost  minunata! Am avut ocazia sa ne distram alaturi de prietenii nostri si sa invatam lucruri interesante. Ne-am jucam mult si am avut activitati in aer liber, cu program captivant pe tot parcursul Summer Club. Aceasta saptamana o vom dedica jocului si distractiei pentru a incheia cum se cuvine vacanta de vara.