Ce ne caracterizeaza?

International Kindergarten & Nursery este locul unde oferim copiilor o atmosfera familiara, vesela, caldura si dragostea unui camin, dar si entuziasmul si sentimentul reusitei pe cont propriu. Zi de zi ii incurajam pe cei mici sa descopere prin joc lumea inconjuratoare, sa-si formeze aptitudini, priceperi si deprinderi specifice varstei, sa-si dezvolte liber personalitatea creandu-si o imagine de sine corecta, prin intermediul unor experiente de viata dinamice si interactive.

Jocul este modalitatea prin care copiii descopera noul, invata sa relationeze, sa comunice si sa exprime ceea ce simt. Primii ani din viata copilului si perioada imediat urmatoare pun bazele dezvoltarii personale si a placerii lui de a invata, de a interactiona in comunitate si a interesului sau fata de lume.

Activitatile instructiv-educative din gradinita se desfasoara pe fondul unui obiectiv fundamental: ingrijirea atenta a fiecarui copil, preocuparea pentru adoptarea unui regim de viata sanatos, pentru mentinerea unui tonus pozitiv, pentru echilibru si dezvoltare armonioasa de la cea mai mica varsta.

Obiectivele noastre sunt de a oferi:

• Un curriculum , care elibereaza spiritul creativ al fiecarui copil
• Un program sistematic si bine organizat
• Punem accent pe dezvoltarea emotionala a copiilor, in scopul de a dezvolta increderea in sine
• Incurajam copiii sa devina ganditori creativi, independenti

Facilitati:

Functionam intr-o vila pe doua nivele, cu spatii interioare si exterioare modern amenajate, respectand particularitatile de varsta, care permit o buna desfasurare a programului instructiv-educativ. Suprafata interioara cuprinde 3 sali de clasa, o sala multifunctionala, dormitor, biblioteca, hol de acces cu vestiare individuale, bucatarie, cabinet medical, 2 grupuri sanitare copii si grup sanitar separat pentru adulti. Curtea, cu spatiu de joc in aer liber, destinat activitatilor recreative este dotata corespunzator cu tobogan, lada de nisip si multe alte jucarii pentru exterior.

Deoarece ne-am gandit la siguranta si sanatatea copiilor dumneavoastra gradinita noastra dispune de urmatoarele facilitati:

  • asistenta medicala - prin angajarea unei asistente medicale cu experienta care verifica starea de sanatate a copiilor la inceputul programului zilnic. Gradinita este dotata cu un cabinet medical complet mobilat si utilat. Pentru o mai mare siguranta din punct de vedere medical gradinita colaboreaza si cu un medic pediatru care verifica periodic starea de sanatate a copiilor.
  • supraveghere video online si limitarea accesului persoanelor straine prin sistem de siguranta video.
  • sisteme de siguranta montate la ferestrele locatiei care blocheaza deschiderea acestora de catre copii, precum si sisteme de protectie a prizelor.